Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Grand Prix Rock ‘N Racing

Το Grand Prix Rock ‘N Racing ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο Wii U και η εταιρεία ανάπτυξης παρουσίασε ένα gameplay trailer για τον τίτλο. Στο παιχνίδι έχετε την δυνατότητα ν’ αγωνιστείτε σε διάφορες τοποθεσίες όπως η Βραζιλία και ο Καναδάς και να δοκιμάσετε μερικά από τα modes όπως το split screen multiplayer, τα πρωταθλήματα και τα time trial. Επίσης οι παίκτες θα μπορούν να παραμετροποιήσουν σε αρκετό βαθμό τ’ αγωνιστικά τους αυτοκίνητα τόσο οπτικά όσο και μηχανικά προκειμένου να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. Στο παρακάτω trailer μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την οπτική που μπορείτε να αγωνιστείτε στο παιχνίδι, καθώς είναι σχετικά διαφορετική σε σχέση με άλλα παιχνίδια του είδους.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*