Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το High Strangeness

Ένα νέο παιχνίδι με retro αισθητική ετοιμάζεται να λανσαριστεί στο Nintendo eShop με τον τίτλο High Strangeness. Πρόκειται για την περιπέτεια και το adventure του Boyd, ο οποίος καλείται να σώσει παράλληλα σύμπαντα αντιμετωπίζοντας διάφορα τέρατα και γρίφους. Το παιχνίδι ακολουθεί την πατροπαράδοτη αισθητική των 12-bit, δίνοντας στον παίκτη την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε 8-bit και 16-bit gameplay. Ο τίτλος υποστηρίζει την όλη ατμόσφαιρα με ένα εξαιρετικό soundtrack που θα κάνει τους «βετεράνους» του gaming να αναπολήσουν τις παλιές καλές εποχές. Το High Strangeness διατίθεται στις ΗΠΑ αποκλειτικά για το Wii U, ενώ αναμένται να κυκλοφορήσει σύντομα και στην Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι για την χρηματοδότηση του game χρειάστηκαν μόλις $1,500 μέσω Kickstarter. Το επίσημο trailer ακολουθεί στην συνέχεια του άρθρου.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*