Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το LEGO Dimensions

Η Warner Bros. έδωσε στο φως της δημοσιότητας ένα νέο trailer για το LEGO Dimensions. Πρωταγωνιστής του συγκεκριμένου video είναι ο Christopher Lloyd, γνωστός για την ερμηνεία του ως Dr Emmett Brown από το Back to the Future. Όλα αυτά για τα Fun Packs του νέου τίτλου της Warner, με τα οποία οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να φέρουν διάσημους χαρακτήρες στη «ζωή» εντάσσοντας τους στο παιχνίδι μέσα από ένα portal. Εκτός από το Fun Pack του Back to the Future, έχουν ανακοινωθεί μεταξύ άλλων αυτά των DC Comics, The Simpsons και Lord of the Rings, ενώ υπάρχουν και μικρότερα πακέτα με ήρωες από τα Doctor Who, Portal και Scooby Doo. Μπορείτε να απολαύσετε το trailer παρακάτω.



Τέλος, μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί 32 πακέτα με φιγούρες LEGO που μπορούν να πάρουν ζωή στο LEGO Dimensions, ενώ υπενθυμίζεται πως ο τίτλος αναμένεται για PS3, PS4, Wii U, Xbox 360 και Xbox One στις 29 Σεπτεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*