Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το What Remains of Edith Finch

To What Remains of Edith Finch ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του PSX τον περασμένο Δεκέμβριο και μετά από αρκετούς μήνες «σιωπής», η Giant Sparrow (η οποία υπογράφει την ανάπτυξη του game) έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα in-game screenshots και ένα νέο trailer για τον τίτλο, ο οποίος και αναμένεται αποκλειστικά για το PS4. Το στούντιο επιβεβαίωσε μάλιστα ότι στην επερχόμενη Ε3 2015 θα αποκαλυφθούν περισσότερες πληροφορίες για το campaign του What Remains of Edith Finch, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί μια συλλογή σύντομων ιστοριών. Κάθε μία από αυτές τις ιστορίες αφορά τον θάνατο διαφορετικού μέλους της οικογένειας Finch. Οι παίκτες λοιπόν καλούνται να εξερευνήσουν το σπίτι των Finch, όπου σε κάθε δωμάτιο αποκαλύπτεται και μια διαφορετική ιστορία για το κάθε μέλος της οικογένειας.



Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, το σπίτι αποτελεί μνημείο για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, αλλά και ρεκόρ για το πώς αντέδρασε η οικογένεια σε αυτούς τους θανάτους. «Ο τίτλος θα είναι για τους παίκτες μια σουρεαλιστική εμπειρία που είναι θεμελιωμένη σε έναν οικείο κόσμο. Οι θάνατοι σε κάθε μία από τις ιστορίες είναι λίγο παράξενοι, ωστόσο το πραγματικά περίεργο είναι ο ίδιος ο θάνατος», όπως αναφέρει στην περιγραφή της η Giant Sparrow. Στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό trailer και τα πρώτα in-game screenshots από το What Remains of Edith Finch, μέσα από τα οποία μπορούμε να πάρουμε μία γεύση από το σπίτι της οικογένειας Finch.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*