Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο trailer για το Worlds Adrift

H Bossa Studios, ευρέως γνωστή από το Surgeon Simulator, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer του Worlds Adrift. Πρόκειται για το νέο της ΜΜΟ που για την ώρα βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης και στο video που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε στο τέλος του άρθρου, παρουσιάζονται τα physics systems που θα είναι το κλειδί για να μπορούν οι παίκτες να αλληλεπιδρούν με τον κόσμο του παιχνιδιού αλλά και μεταξύ τους, καθώς επίσης οι επιλογές transport και combat. Επιπλέον το footage στο trailer έχει γίνει record με πραγματικούς παίκτες.



Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα το παιχνίδι, όμως ο συνιδρυτής της March Bossa Studios Henrique Olifiers δήλωσε στο PC Gamer ότι οι παίκτες θα πρέπει φέτος να αναμένουν την Early Access έκδοση και όσοι θέλουν να κάνουν «κράτηση» θα πρέπει να μεταβούν στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*