Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο αφιέρωμα για τη ζωή του Satoru Iwata

Η 11η Ιουλίου του 2015 είναι μία ημερομηνία που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη για πάντα στη μνήμη πολλών ανθρώπων που ασχολούνται με το gaming καθώς εκείνη την ημέρα ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nintendo Satoru Iwata απεβίωσε, αφήνοντας την ιαπωνική εταιρεία και την gaming κοινότητα σοκαρισμένη και πληγωμένη. Ο Iwata κατάφερε να αγγίξει τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων και κατά τους μήνες μετά την εκδημία του ήταν πολλοί εκείνοι που απέτισαν φόρο τιμής και μοιράστηκαν τις αγαπημένες τους αναμνήσεις.



Το τελευταίο αφιέρωμα για τον εκλιπόντα προέρχεται από το Gaming Historian. Σε ένα συγκινητικό βίντεο με τίτλο «Η ζωή του Satoru Iwata» ("The Life of Satoru Iwata”), το Gaming Historian εξιστορεί ορισμένες από τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή του Iwata και διερευνά τι είναι αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει ως κάτι περισσότερο από πρόεδρο μιας εταιρείας. Πρόκειται για ένα υπέροχο αφιέρωμα, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*