Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο κύμα προϊόντων Alienware στην Ελλάδα

Η Dell ανακοίνωσε την επίσημη διάθεση νέων προϊόντων της στην ελληνική αγορά, με έμφαση βέβαια σε προϊόντα Alienware, άρα σε προϊόντα για απαιτητικούς PC gamers. Ετοιμαστείτε γιατί τα προϊόντα είναι αρκετά. Για αρχή ήρθε το Alienware Alpha Console που δεν είναι παρά το πρώτο Steam Machine της Alienware. Το σύστημα συνοδεύεται από χειριστήριο Xbox 360 και φυσικά δίνει προτεραιότητα στην υπηρεσία Steam. Πάντως η Alienware βάζει λίγο το χεράκι της και φρόντισε να ετοιμάσει το δικό της UI αντί να βασιστεί απλά στο Big Picture Mode του Steam Client.

Σειρά έχουν τα laptops με τα νέα Alienware 13, Alienware 15 και Alienware 17. Προφανώς και η διαφορά στις διαστάσεις δεν χρειάζεται εξήγηση αλλά επιβάλλεται να επεκταθούμε ως προς τα λοιπά. Το Alienware 13 λοιπόν είναι εδώ για να συνδυάσει επιδόσεις και φορητότητα, χρησιμοποιεί επεξεργαστές i5 και i7, έχει θύρα Gigabit Ethernet αλλά και κάρτα δικτύου Killer 1525 802.11ac 2x2 WiFi για τους πολέμιους του lag.

Alienware 15 και Alienware 17
Εδώ τα συστήματα γιγαντώνονται για ανάλογα γιγάντιες επιδόσεις. Χρησιμοποιούνται οι νεότεροι επεξεργαστές Intel, το σασί είναι 20% πιο λεπτό σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα και όλα είναι διαλεγμένα με γνώμονα την επίδοση. Τα δύο αυτά συστήματα είναι συμβατά με το Alienware Graphics Amplifier.

Alienware Graphics Amplifier
Το Graphics Amplifier της Alienware είναι ένα…”κουτί”. Και τι κουτί. Ουσιαστικά επιτρέπει σε Alienware 15 και Alienware 17 να χρησιμοποιήσουν οποιοαδήποτε desktop GPU, αρκεί αυτή να λειτουργεί σε δίαυλο PIC Express 16x και να μην καταναλώνει πάνω από 375 Watt. Και κάπως έτσι επεκτείνονται ουσιαστικά οι δυνατότητες του συστήματος με κάρτες γραφικών που απλά είναι τεχνικώς αδύνατο να χωρέσουν σε laptop, όχι τουλάχιστον χωρίς να έχουμε θύματα. Η ενδεικτική τιμή λιανικής του Alienware Graphics Amplifier είναι 850 ευρώ.

Alienware Area-51
Πρόκειται για το νέο τερατώδες desktop PC της εταιρείας, με φουρτουριστικό σασί “triad”, που επιτρέπει ευελιξία στη σύνθεση του συστήματος και απλή πρόσβαση στο εσωτερικό του. Ενδεικτικά μπορεί να υποστηρίξει μέχρι και τρεις κάρτες γραφικών και χρησιμοποιεί υδρόψυξη για να παίρνουν φωτιά οι επιδόσεις όχι όμως και τίποτα άλλο που δεν πρέπει.

Dell UltraSharp 34 U3415W
Μπορεί να μη φέρει την ονομασία Alienware αλλά το Dell UltraSharp 34 U3415W απευθύνεται σε ανάλογα ειδικά γούστα αφού πρόκειται για monitor 34”, αναλογίας 21:9 και ανάλυσης WQHD (δηλαδή 2560 x 1440). Δεν του λείπουν ούτε τα δύο ηχεία 18W.

Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς λένε. Και τους έχοντες πολλά κιλά hardware εικάζουμε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*