Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο στούντιο από πρώην developer της Santa Monica

Πριν από αρκετούς μήνες, η Sony Santa Monica είχε ακυρώσει την ανάπτυξη ενός καινούργιου παιχνιδιού, απολύοντας μάλιστα και αρκετούς developers. Ένας από αυτούς ήταν και ο Lead Level Designer της εταιρίας Jonathan Hawkins, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter την δημιουργία ενός νέου studio με την ονομασία White Elk Studios. Η νέα εταιρία απέκτησε μάλιστα και τις δικές της ιστοσελίδες μέσα από τις οποίες προέκυψαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες γύρω από τον πρώτο της τίτλο.



Πρόκειται για ένα first-person exploration game, το οποίο θα παρουσιαστεί μέσα από ένα playable demo αυτό το Σαββατοκύριακο στο VR Los Angeles. O τίτλος του παιχνιδιού είναι Eclipse και πρόκειται φυσικά για ένα game που βασίζεται στην τεχνολογία του Virtual Reality. Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί ούτε τα formats τα οποία και θα κυκλοφορήσει, άλλα ούτε και τα ονόματα των επόμενων συνεργατών, οι οποίοι φέρονται να έχουν δουλέψει τα προηγούμενα χρόνια στο God Of War franchise.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*