Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο υλικό από το Yakuza Zero

Η SEGA έδωσε στη δημοσιότητα μία σειρά από νέα screenshots, καθώς και πληροφορίες για το επερχόμενο prequel της σειράς Yakuza, το οποίο και θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 12 Μαρτίου για PS4 και PS3. Συγκεκριμένα, μέσα από το παρακάτω υλικό μπορούμε να πάρουμε μία ιδέα για τις side missions και τα minigames που περιλαμβάνονται στο Yakuza Zero. Το Kamurocho Moneyland είναι ένα minigame, στο οποίο ο παίκτης καλείται να προσπαθήσει να πάρει τον έλεγχο πέντε υποβαθμισμένων περιοχών της πόλης Kamurocho και να επεκτείνει στη συνέχεια την «επιχείρηση» του έχοντας, ωστόσο, να αντιμετωπίσει τις αντίπαλες συμμορίες που ελέγχουν κάθε τομέα ψυχαγωγίας.



Ο έλεγχος του ανθρώπινου δυναμικού θα είναι το κλειδί σε αυτήν τη προσπάθεια, ενώ θα εξασφαλίζει ένα σταθερό εισόδημα στον παίκτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους στη συνέχεια του game. Ακόμη, οι σύμβουλοι θα είναι απαραίτητοι για την σωστή ανάπτυξη κάθε περιοχής. Από την άλλη πλευρά της Ιαπωνίας, ο Goro Majima θα πρέπει να διαχειριστεί ένα cabaret club στο Soutembori και μία από τις κύριες αρμοδιότητες του παίκτη είναι να κρατήσει τους πελάτες ευχαριστημένους, διαλέγοντας τις κατάλληλες συνοδούς για αυτούς. Τέλος, η ιαπωνική εταιρεία δημοσίευσε ένα νέο βίντεο, στο οποίο παρουσιάζονται οι δέκα πανέμορφες κοπέλες που θα εμφανιστούν στο παιχνίδι ως συνοδοί. Η επιλογή έγινε μετά από σχετική οντισιόν που πραγματοποιήθηκε, με την ονομασία “Sexy Actress”. Δείτε περισσότερα στη συνέχεια του άρθρου.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*