Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο υλικό για το Project Ukulele

H Playtonic Games αποφάσισε να μας δώσει νέες πληροφορίες γύρω από την ευχάριστη είδηση του Project Ukulele, του παιχνιδιού που στοχεύει στην αναβίωση του Banjo-Kazooie. Οι developers αποφάσισαν να μοιραστούν με τα Μέσα και τον κόσμο τις πρώτες in-engine εικόνες από το εν λόγω Project, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν την ταυτότητα των βασικών ηρώων του τίτλου. Σε ένα από τα παρακάτω screenshots εμφανίζεται πάντως ένας χαρακτήρας, ένα πράσινο πλάσμα το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κάποιος εκ των πρωταγωνιστών. Κάτι τέτοιο άφησαν άλλωστε να εννοηθεί και μέσω του επίσημου account της εταιρίας στο twitter:


Το βίντεο με την συζήτηση των ανθρώπων της Playtonic μπορείτε να το παρακολουθήσετε στην συνέχεια του άρθρου, ενώ αξίζει να αναφερθεί το γεγονός ότι σε αυτή την συζήτηση ανακοινώθηκε επίσημα και η ένταξη του Project Ukulele στο Kickstarter τον ερχόμενο Μάιο. Οι developers θεώρησαν την εν λόγω κίνηση ως την πλέον σωστή, έχοντας δει την θετικότατη αντίδραση του κόσμου στο άκουσμα ενός πνευματικού διαδόχου του «θρυλικού» Banjo-Kazooie.


Το συγκεκριμένο βίντεο αξίζει να το δείτε από πολλές απόψεις, αφού οι developers ρίχνουν μερικές απίθανες ιδέες στο «τραπέζι», όπως π.χ. υποστήριξη ειδικά διαμορφωμένων Amiibo, μεταφορά στο Wii U, ειδικά κασετάκια του Project Ukulele με μορφή Nintendo 64 (!) και πολλά πολλά άλλα.



Τη μουσική του παιχνιδιού θα την επιμεληθεί ο Grant Kirkhope, ο συνθέτης των Banjo-Kazooie και Banjo-Tooei, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από τον παραγωγό μέσω του προσωπικού του λογαριασμού του στο Twitter. Δεδομένου και της ενασχόλησης βετεράνων developers της Rare ως βασικά μέλη της Playtonic, τα πράγματα μας αφήνουν να ελπίζουμε σε κάτι πολύ όμορφο από πολλές απόψεις. Τέλος, στη συνέχεια ακολουθεί και η πρόσφατη -30λεπτη- συνέντευξη του Chris Sutherland (πρώην μέλος της RARE και νυν της Playtonic).





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Αν το κάνουν σωστά και δούμε παιχνίδι ποιότητας εφάμιλλης του Banjo Kazooie είναι μεγάλο hit για μένα. Αν μη τι άλλο έχω να παίξω δυνατό 3D platform σε Xbox κονσόλα δεν θυμάμαι κι εγώ από πότε. Το Kameo μόνο platform δεν το λες.

*