Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος free to play τίτλος Uncharted για κινητά

Η PlayStation Mobile κυκλοφόρησε πριν λίγο έναν τίτλο για iOS και Android συσκευές με ονομασία Uncharted: Fortune Hunter. Πρόκειται για ένα puzzle game που καλεί τον παίκτη να βρει μια σωρεία χαμένων θησαυρών περνώντας μέσα από 6 περιπέτειες και λύνοντας πάνω από 200 μικρούς γριφους. Σε αυτή την έκδοση τα φωτορεαλιστικά γραφικά που μας έχει συνηθίσει η σειρά δίνουν τη θέση τους σε μια πιο απλοϊκή και καρτουνίστικη προσέγγιση, ενώ στο πλευρό Nathan βρίσκεται και η Sully ως βοηθητικός χαρακτήρας.



Για τους κατόχους του Uncharted 4: A Thief's End το Fortune Hunter μπορεί να αποκτήσει μια επιπλέον χρήση, καθώς μέσω του PlayStation Network ξεκλειδώνονται διάφορα extras για το multiplayer κομμάτι του πρώτου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*