Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέος τίτλος της σειράς Ys και νέα PS4 games από τη Nihon Falcom

Η Nihon Falcom είναι γνωστή για την ανάπτυξη πολλών ποιοτικών και δημοφιλών JRPG και μαζί με την ανακοίνωση θετικού οικονομικού πρόσημου για το 2015, αποκάλυψε μερικές από τις μελλοντικές τις κινήσεις. Συγκεκριμένα, εντός του 2016, η εταιρεία θα λανσάρει μια νέα προσθήκη στη σειρά Ys, δίχως για την ώρα να υπάρχουν λεπτομέρειες για το σε ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει και παράλληλα, λόγω της αναμενόμενης αύξησης της δημοτικότητας του PlayStation 4, θα κυκλοφορήσει νέα παιχνίδια για την κονσόλα της Sony.



Επιπλέον μιας και οι τίτλοι της Falcom είναι πλέον αρκετά δημοφιλείς και εκτός Ιαπωνίας, υπάρχουν άμεσα πλάνα για την κυκλοφορία τους σε Ευρώπη, Β. Αμερική αλλά και σε άλλες ασιατικές χώρες. Τέλος, το νέο IP της εταιρείας με τίτλο Tokyo Xanadu που κυκλοφορεί για το PS Vita τα πάει πολύ καλά, γεγονός που γεμίζει αυτοπεποίθηση τα στελέχη της Nihon Falcom.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Νίκος Πιστόλας
    • @Scott Pilgrim
      Πράγματι το είχαν δείξει. Εδώ είναι και το trailer στο οποίο αναφέρεσαι: https://www.youtube.com/watch?v=NtxJNBQgRIw
      Mοιάζει να έχει μια βελτιωμένη μηχανή γραφικών του Memories of Celceta αλλά έτσι κι αλλιώς τα γραφικά δεν μετράνε και τόσο στα Ys όσο η ταχύτητα του gameplay.

      Το βασικό όμως που παραθέτει ο Νικήτας από το financial report της Falcom, είναι η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση που έχει η εταιρεία μετά την επιτυχία του Tokyo Xanadu. To προηγούμενο νέο IP, Nayuta no Kiseki, τα πήγε περίπου όπως αναμενόταν χωρίς να καταφέρει να κάνει πολλά πράγματα στην κορεσμένη βάση του Psp. To PsVita τώρα φαίνεται να διαφερει και εκεί οι χρήστες να ζητάνε ένα καλό ιαπωνικό action rpg. Kάτι αντίστοιχο μάλλον συμβαίνει και στο Ps4 και εκεί θα βγάλει το επόμενο Ys και κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα συμβεί και η αναβίωση του Dragon Slayer.

      Επίσης να σημειωθεί ότι εκτός των άλλων projects που μας φέρνει η Xseed(Ys, Trails) ανακοίνωσε και την μεταφορά του φανταστικού Xanadu Next για Pc. Έχει βγει από το 2005 αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ. https://www.youtube.com/watch?v=isvU3Dwytwo

*