Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νικητής διαγωνισμού PS4 CoD και PS4 games

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για τη συλλεκτική έκδοση της κονσόλας PS4 με το Call of Duty: Black Ops 3, αλλά και τα 10 αντίτυπα των παιχνιδιών Uncharted: The Nathan Drake Collection και Until Dawn. Έτσι, από σήμερα και μέχρι τις 30 Ιανουαρίου θα πρέπει να επικοινωνήσουν με mail στο info-at-enternity.gr (για να συνεννοηθούν για τα της αποστολής των δώρων τους) οι χρήστες με τα ακόλουθα usernames:

Κονσόλα PS4: SilentPoet (site)
Uncharted: The Nathan Drake Collection: Roronoa (site), Sifs (site), lordhypnos (site), Dimitris Papastergios (facebook), Basilis Synodinos (facebook)
Until Dawn: nikos_machinarium (site), mitsarasss (site), kyriakos7610 (site), Lorgrim (site), Nikos Georgiou (facebook)

Ευχαριστούμε πολύ τους φίλους του site που δήλωσαν συμμετοχή και τους ευχόμαστε καλή τύχη και στους επόμενους διαγωνισμούς. Ήδη έχει ξεκινήσει ο νέος διαγωνισμός που σας προσφέρει δώρα από το PlayStation και την υπηρεσία PlayStation Plus, όπως κάρτες συνδρομής, κάρτες χρημάτων και αντίτυπα του Uncharted: The Nathan Drake Collection!


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
34 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*