Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ντεμπούτο στο Kickstarter για το Devastated Dreams

Το στούντιο που βρίσκεται πίσω από το Neverending Nightmares, η Infinitap Games, διέθεσε στο Kickstarter το νέο horror game της με τίτλο Devastated Dreams. Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο επικεφαλής της ομάδας ανάπτυξης Matt Gilgenbach, το Devastated Dreams αποτελεί έναν αρκετά τρομακτικό τίτλο με πολλά στοιχεία από τις λαϊκές παραδόσεις των Φιλιππίνων, ενώ θα διαθέτει μια πιο συγκεκριμένη ιστορία σε σχέση με το αρκετά «αφηρημένο» Neverending Nightmares.



Στόχος του στούντιο είναι να συγκεντρωθούν μέχρι και τις 16 Αυγούστου 115.986 δολάρια, με τον Gilgenbach να τονίζει πως «καταλήξαμε στον χαμηλότερο δυνατό προϋπολογισμό. Δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από όσα χρειαζόμαστε». Αν όλα πάνε καλά λοιπόν, το Devastated Dreams θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για PC, Mac και Linux. Μέσα από το παρακάτω βίντεο, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από το εν λόγω game.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*