Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του This War Of Mine για Android

Το This War Of Mine κυκλοφορεί εδώ και καιρό στο PC και ομολογούμε πως μας εντυπωσίασε. Η ώρα για τη mobile version δεν είναι πλέον μακριά μιας και ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε Android εντός Ιουλίου (δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία). Εσείς μπορείτε από τώρα να προπαραγγείλετε τη συγκεκριμένη έκδοση προς 9,99 δολάρια. Η προπαραγγελία σας χαρίζει αυτόματα και την έκδοση PC (κόστους 19,99 δολαρίων) ενώ το 15% των εισπράξεων θα δοθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση War Child. Η συγκεκριμένη οργάνωση στοχεύει στο να βοηθήσει παιδιά (σε υλικό και ψυχολογικό επίπεδο) που έχουν ζήσει σε εμπόλεμες ζώνες και η ζωή τους επηρεάστηκε αρνητικά. Άλλωστε και το ίδιο το This War Of Mine έχει αντίστοιχες ευαισθησίες.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*