Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η διάθεση του Pokemon GO

Η Nintendo ξεκίνησε τα ξημερώματα της Τετάρτης τη διάθεση του Pokemon GO για συσκευές με λειτουργικό iOS και Android. Ο λόγος για το free-to-play augmented reality game, το οποίο χρησιμοποιεί την κάμερα και τους αισθητήρες των συσκευών και στο οποίο οι παίκτες μπορούν να εντοπίσουν Pokemon που κρύβονται σε διάφορα σημεία του περιβάλλοντος. Αφού τα πιάσουν, μπορούν να τα εκπαιδεύσουν και να δώσουν μάχες σε gyms. Τον τίτλο δημιούργησε η Niantic, η οποία έχει προϋπηρεσία στην κατηγορία με παραγωγές όπως το Ingress. Το app είναι free to play και περιλαμβάνει μικρο-συναλλαγές (για PokeCoins) που φτάνουν έως και τα 160 δολάρια/ευρώ. Μέχρι τα τέλη του μήνα θα κυκλοφορήσει και στις περισσότερες αγορές ένα ειδικό wearable, το οποίο θα αποδεσμεύει το κινητό.



Όπως καταλαβαίνετε, θα πρέπει να τσεκάρετε την εφαρμογή συχνά, έτσι ώστε να καταφέρετε να βρείτε όσο το δυνατόν περισσότερα τέρατα και να ανέβετε στα σχετικά rankings. Διαφορετικά Pokemon θα είναι διαθέσιμα σε κάθε αγορά, ενώ προς το παρόν το app είναι διαθέσιμο σε όσους ζουν σε Ιαπωνία, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία. Σύντομα το αναμένουμε και προς τα μέρη μας, οπότε υπομονή!




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*