Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε η καμπάνια του Night Cry στο Kickstarter

Η Project Scissors έχει στα σκαριά τον πνευματικό διάδοχο της σειράς Clock Tower και όπως ανακοίνωσε η ομάδα, ξεκίνησε και η σχετική καμπάνια μέσω Kickstarter δίνοντας παράλληλα στη δημοσιότητα, το teaser trailer που επιμελήθηκε ο Takashi Shimizu. Ο Shimizu είναι επίσης creative director του project, ενώ στην ανάπτυξη του τίτλου συμμετέχει και ο creative και environment designer του Silent Hill, Masahiro Ito. Game director του Night Cry είναι ο Hifumi Kouno, ο οποίος ήταν επικεφαλής της ομάδας στα δύο πρώτα Clock Tower games. Ο τίτλος τοποθετείται σε ένα κρουαζιερόπλοιο, όπου λαμβάνουν χώρα μυστηριώδεις και φρικιαστικές δολοφονίες. Έχουν απομείνει 28 μέρες για να ολοκληρωθεί η καμπάνια του Night Cry και στόχος της ομάδας είναι να μαζέψει $300.000.



Tο νέο horror game αναμένεται να κυκλοφορήσει σε εκδόσεις για Android, iOS, PC και PS Vita. Κλείνοντας, μπορείτε να απολαύσετε το σχετικό απόσπασμα στη συνέχεια.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*