Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε τις προσλήψεις η Boss Key Productions

Η Boss Key Productions του Cliff Bleszinski ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία της, επιβεβαιώνοντας μάλιστα και τις πρώτες προσλήψεις. Οι πρώτοι εργαζόμενοι του στούντιο λοιπόν δεν επιλέχθηκαν… στην τύχη, καθώς εκείνοι που θα το στελεχώσουν έχουν «βαριά» βιογραφικά και έχουν δουλέψει σε γνωστά στούντιο όπως οι Epic Games, Red Storm, Neversoft Entertainment και Irrational Games.



Πιο συγκεκριμένα, ο Chris Mielke (Ghost Recon: Future Soldier, Far Cry 4, The Division), προσλήφθηκε από την Boss Key ως υπεύθυνος παραγωγών, ενώ ο Chris Wells (Gears of War Trilogy, Fortnite) είναι ο νέος senior character artist. Επίσης, ο Joshua Parker (Epic Games) θα εργαστεί ως senior gameplay programmer. Οι υπόλοιποι developers είναι οι Shane Smith (Grand Theft Auto V, Bioshock Infinite) σε ρόλο IT director, David Rose (Guitar Hero 5, Guitar Hero 6, και Call of Duty: Ghosts), ο Ryan Palser (Call of Duty: Advanced Warfare and Ghosts) ως senior animator, James Hawkins (Gears of War Trilogy, Unreal Tournament 3) ως senior concept artist και η Sarah Asby (Gears of War Trilogy, Unreal Tournament 3) είναι η νέα exec assistant. Επιπλέον, ο συνιδρυτής της Guerrilla Games Arjan Brussee εντάχθηκε στη Bosskey ως chief operating officer. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Brussee και ο Bleszinski είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν για τη σειρά Jazz Jackrabbit.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*