Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Big in Japan sale στο PS Store με σημαντικές εκπτώσεις

*
Όπως έχουμε συνηθίσει, οι προσφορές στο PlayStation Store είναι καθημερινότητα και η μία ξεκινάει πριν καν προλάβει να ολοκληρωθεί η προηγούμενη. Αυτή τη φορά σειρά παίρνει ή καλύτερα επανέρχεται η προωθητική ενέργεια Big in Japan, με εκπτώσεις σε τίτλους ιαπωνικών studios. Έτσι λοιπόν έχετε την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να αγοράσετε σε χαμηλές τιμές τα Resident Evil 2, Devil May Cry 4, Ace Combat 7: Skies Unknown και Kingdom Hearts III, αλλά και επιτυχίες του πρόσφατου παρελθόντος όπως τα Monster Hunter: World, Nioh και Shadow of the Colossus. Επιπλέον, επανέρχονται οι κατηγορίες Games Under €15 και Games Under €5. Στην πρώτη υπάρχουν παιχνίδια όπως τα Burnout Paradise Remastered, Axiom Verge και Yooka-Laylee ενώ στη δεύτερη, μεταξύ άλλων θα βρείτε τα Dishonored: Death of the Outsider, Mirror's Edge Catalyst και Pyre. Όλα αυτά μέχρι τις 15 Μαΐου 2019. Για την πλήρη λίστα των προσφορών, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το PlayStation Store.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*