Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Kinect Sports Rivals World Championship

Η διοργανώτρια αρχή του “Kinect Sports Rivals World Championship” προκαλεί τους παίκτες από όλο τον κόσμο για να αναδείξουν τις δεξιότητες τους στον δημοφιλές τίτλο του Xbox, Kinect Sports Rivals. Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί τον Ιούλιο κατά την διάρκεια της Comic-Con στο San Diego, όπου ο φιναλίστ από κάθε συμμετέχουσα χώρα θα αγωνιστεί για το μεγάλο βραβείο και το οποίο είναι $10,000.

Οι αγώνες ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο, ενώ την 6η Ιουνίου θα ολοκληρωθούν τα τοπικά τουρνουά σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Γερμανία, με τον κορυφαίο παίκτη από κάθε χώρα να κερδίζει μία θέση στον μεγάλο τελικό. Σημειώνεται, ότι οι παίκτες για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα πρέπει να διαθέτουν ένα αντίγραφο του Kinect Sports Rivals (για το Xbox One) και ένα Xbox Live Gold λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*