Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκίνησε το Spring Sale στο PlayStation Store

*
Οι προωθητικές ενέργειες στο PlayStation Store δεν σταματάνε ποτέ. Αυτή τη φορά, όπως συμβαίνει περίπου τέτοιες μέρες κάθε χρόνο, επιστρέφει στο Spring Sale. Πρόκειται για μια ακόμα πρώτης τάξης ευκαιρία να συμπληρώσετε τη βιβλιοθήκη σας με τίτλους και add-ons για το PlayStation 4, πληρώνοντας έως και 60% λιγότερο. Η σχετική λίστα περιλαμβάνει τα Marvel's Spider Man, Call of Duty: Black Ops 4 Digital Deluxe Edition, Assassin's Creed Odyssey, Far Cry New Dawn Deluxe Edition, NBA 2K19, Watch_Dogs 2, Shadow of the Tomb Raider Digital Deluxe Edition, Far Cry 5, Tetris Effect, Diablo III: Eternal Collection, Detroit: Become Human Digital Deluxe Edition, The Last of Us Remastered, Horizon Zero Dawn και δεκάδες άλλα. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι τις 2 Μαΐου 2019, με ελάχιστες περιπτώσεις που λήγουν στις 18 Απριλίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*