Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξεκινάει το The Year of Reckoning στο For Honor (trailer)

Το τέταρτο έτος με content updates για το For Honor της Ubisoft θα ξεκινήσει στις 6 Φεβρουαρίου 2020. Έτσι λοιπόν οι κάτοχοι PlayStation 4, Xbox One και PC θα πρέπει να προετοιμάζονται για το The Year of Reckoning.

Αυτό θα αποτελείται από τέσσερεις σεζόν η κάθε μία με μοναδική θεματολογία. Θα προστεθούν δύο νέοι Heroes (ένας της δεύτερη και ένας την τεταρτη σεζόν) και νέες επιλογές για customisation όπως νέο armour, συνεχείς αλλαγές στο balancing και συχνά τουρνουά.


Η πρώτη σεζόν έχει ονομαστεί Hope και το ξεκίνημά της φαίνεται να συμπίπτει με το τέλος του κατακλυσμού στον κόσμο του For Honor. Μέσα στο χάος και πολεμώντας αρκετά χρόνια, οι Heroes του For Honor θα χρειαστούν νέα δικαιολογία για να ριχτούν στη μαχη.

Την εμφάνισή του θα κάνει ένα νέο Battle Pass system, με 100 tiers και rewards για όλους τους Heroes, τα οποία θα ξεκλειδώνουν σταδιακά, ολοκληρώνοντας matches, Arcade quests και daily orders. Θα υπάρχει ένα δωρεάν και ένα επί πληρωμή premium pass, με κοινό σύστημα προόδου.

Στο δωρεάν, τα tier rewards περιλαμβάνουν ornaments, steel, colour swatches, champion status και embossings, ενώ στο premium αποκλειστικές επιλογές για customisation, όπως νέα signatures, νέα όπλα, νέα executions, νέα effects και πολλά άλλα. Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν απαιτείται η αγορά του Battle Pass για να έχετε πρόσβαση στους νέους Heroes. Είτε θα τους αγοράσετε, είτε θα τους ξεκλειδώσετε χρησιμοποιώντας steel.

Περισσότερα στα δύο video που ακολουθούν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*