Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ξενάγηση στον κόσμο 1-1 του Super Mario Bros. από τον Shigeru Miyamoto

*
Σπάνια έχει κανείς την ευκαιρία να απολαύσει μια ξενάγηση στα επίπεδα ενός τίτλου Mario από τον Shigeru Miyamoto - και ο δημοφιλής Ιάπωνας δημιουργός αποφάσισε να κάνει ακριβώς αυτό. Ο Miyamoto μας ξεναγεί στο εμβληματικό επίπεδο 1-1 του Super Mario Bros., εξηγώντας την σχεδιαστική φιλοσοφία του πίσω από την δομή του επιπέδου. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα από τα δημοφιλέστερα επίπεδα στην ιστορία των video games, το να βλέπει κανείς τον ίδιο τον Miyamoto να εξηγεί την διαδικασία που ακολουθήθηκε πίσω από τον σχεδιασμό του είναι μια κάτι παραπάνω από μια ευπρόσδεκτη έκπληξη. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video μέσα από τον παρακάτω player:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • alex4444
    • Ενα δειγμα του γιατι η Νιντεντο ειναι τοσο ξεχωριστη σαν game developer. Προσοχη στη λεπτομερεια, μεγαλη ερευνα στο πως αντιδραει ο παικτης σε καθε ερεθισμα και πανω απο ολα... διασκεδαση και φαντασια.

      Αξιζει να το δειτε το βιντεακι. Πολυ μπροστα ο τροπος σκεψης του Shigeru για την εποχη (και καθε εποχη βασικα).

*