Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Phil Spencer teasάρει sequel του Perfect Dark

Όσοι αγάπησαν το κλασσικό πλέον Perfect Dark της Rare, ίσως έχουν την ευκαιρία να ξαναδούν το αγαπημένο τους franchise στη νεότερη κονσόλα της Microsoft, με τον επικεφαλής του Xbox Phil Spencer να αναφέρει ότι στο μέλλον υπάρχει η πιθανότητα να μπορεί κάποιος να επισκεφτεί ξανά το franchise, όμως δεν έκανε καμία υπόσχεση περί αυτού: Ακόμα δεν θέλησε να σχολιάσει την πιθανότητα κυκλοφορίας του Crackdown εντός του 2015, όπως επίσης την πιθανότητα να ανακοινωθεί ένα νέο Banjo-Kazooie. Τέλος ανέφερε κάτι πολύ ενδιαφέρον που αφορά τον Corporate Vice President Kudo Tsunoda, γνωστό και από το ντεμπούτο του Kinect και το ρόλο που είχε ως Creative Director των Kinect games, ο οποίος αναμένεται να επανέλθει στο προσκήνιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*