Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Spencer υποσχέθηκε περισσότερα αποκλειστικά Xbox One games

Η Microsoft ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το Fable Legends θα διαθέτει cross-play multiplayer μεταξύ Xbox One και PC, ενώ έρχονται περισσότερα παιχνίδια εντός του 2015 με αυτό το χαρακτηριστικό, όπως επιβεβαίωσε στο Twitter ο επικεφαλής του τομέα Xbox Phil Spencer. Ο Spencer ξεκαθάρισε επίσης ότι το cross-play θα είναι διαθέσιμο και για τους ανεξάρτητους προγραμματιστές, ενώ υποσχέθηκε πως σύντομα θα γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το που θα γίνει διαθέσιμη η PC έκδοση του Fable Legends. Ακόμα, ανέφερε ότι εντός του τρέχοντος έτους θα ανακοινωθούν τα system specs για το streaming των Xbox One games στο PC, ενώ στόχος της ομάδας είναι να υποστηρίζονται οι περισσότεροι υπολογιστές που τρέχουν Windows 10. Το υψηλόβαθμο στέλεχος διευκρίνισε στη συνέχεια ότι οι gamers θα χρειαστούν χειριστήριο για να κάνουν streaming παιχνίδια του Xbox One στο PC και πως η Microsoft κατανοεί τη σημασία της "ασύρματης συνδεσιμότητας για τους κατόχους υπολογιστών".

Στη συνέχεια εξήγησε ότι δεν θα απαιτείται συνδρομή στο Xbox Live Gold για την πρόσβαση στο party chat του Xbox App (στο PC). Όσο για εκείνους που ανησυχούν για το αν θα υπάρξουν περισσότερες αποκλειστικότητες για το Xbox One, ο Spencer ήταν καθησυχαστικός, αναφέροντας πως έρχονται περισσότερα exclusives για το current-gen οικιακό σύστημα της εταιρείας. Διευκρίνισε επίσης ότι το εικονίδιο του Sunset Overdrive που εμφανίστηκε στην εφαρμογή του Xbox κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τα Windows 10- ήταν εκεί μόνο και μόνο επειδή το εν λόγω app εμφανίζει όλα τα games που είναι διαθέσιμα για το Xbox One και τα Windows, ενώ ο τίτλος παραμένει αποκλειστικότητα του Xbox.



Απαντώντας σε fan σχετικά με το αν το Xbox One θα υποστηρίζει VR τεχνολογία, ο Spencer σημείωσε ότι "προς το παρόν η εταιρεία επικεντρώνεται στο HoloLens". Τέλος, αποκάλυψε πως μέσα στην εβδομάδα θα πάρουμε μία ιδέα από Rise of the Tomb Raider, ενώ, όταν κάποιος fan τον ρώτησε ποιο είναι κατά τη γνώμη του το πιο αναμενόμενο παιχνίδι του PS4, ο ίδιος απάντησε ότι είναι πολύ περίεργος να δει πως θα είναι το επόμενο God of War.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
6 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Microsoft

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microsoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    3+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • mariodm22
    • Ανυπομονω να δω καινουρια exlusives αλλα μεχρι να βγουν δεν με χαλαει να δω καμια συνεχεια των
      -Gears of war
      -Blue Dragon
      -Too Human
      -Ιnfernal ( το οποιο ειναι console exclusive )

    • Deathracer2009
    • @mariodm22
      Καλα νεο Gears ειναι δεδομενο οτι αναπτυσσεται. Λογικα στην Ε3 θα εχουμε την ανακοινωση. Για Blue Dragon, Too Human sequels το θεωρω απιθανο.

    • G3n3raL86
    • @mariodm22, μη περιμενεις συνεχεια του οντως πολυ καλου Blue Dragon, γιατι ΗΔΗ υπαρχουν συνεχειες:

      http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Dragon_Plus

      http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Dragon:_Awakened_Shadow

*