Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Tabata teasάρει sequel του Final Fantasy Type-0

Ο game director του Final Fantasy Type-0 HD Hajime Tabata αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του Hong Kong launch event ένα artwork, το οποίο σχετίζεται με το sequel του FF Type-0. Σύμφωνα με τον Tabata, η παρακάτω εικόνα είναι για το Final Fantasy Type-Next, ενώ επιβεβαίωσε πως η ανάπτυξη του sequel ξεκίνησε από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η αρχική έκδοση του Type-0. Ωστόσο η παραγωγή έχει «παγώσει» για την ώρα, αφού ο Tabata ασχολείται με την ανάπτυξη του επερχόμενου Final Fantasy 15. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές μέρες, αναφέρθηκε ότι το Final Fantasy Type-0 HD περιλαμβάνει ένα «μυστικό» βίντεο που δεν υπήρχε στην αρχική έκδοση του τίτλου για το PSP, το οποίο αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία για το επόμενο Fantasy Type game.



Ο Tabata σημείωσε ότι ο ίδιος και η ομάδα του θέλει να συνεχίσει την ανάπτυξη του τίτλου, αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τίποτα προς το παρόν λόγω του ότι το στούντιο επικεντρώνεται στην κυκλοφορία του Final Fantasy 15. Υπενθυμίζεται ότι το Final Fantasy Type-0 HD διατίθεται εδώ και μερικά 24ωρα σε εκδόσεις για PlayStation 4 και Xbox One.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*