Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Warren Spector δεν πιστεύει στο VR gaming

Ο Warren Spector δεν βλέπει με πολύ καλό μάτι το VR στον κόσμο του gaming. Κατά τη διάρκεια της E3 2015 έδωσε συνέντευξη και ανέφερε πως το VR μοιάζει για τον ίδιο ως απλή μόδα που θα ξεφτίσει γρήγορα. Θεωρεί πως μπορεί να βρει πολλές περισσότερες ουσιαστικές εφαρμογές σε ιατρική, social media, meetings κ.λπ., αλλά όχι στο gaming και το χώρο της διασκέδασης γενικότερα. Όπως λέει χαρακτηριστικά πέρα από τη ναυτία ή το πόσο “χαζός” φαίνεται όποιος φορά ένα τέτοιο headset, θέλει να έχει αντίληψη του αν κάποιος θα του επιτεθεί πισώπλατα με ένα ρόπαλο. Από την άλλη φαίνεται πολύ πιο ένθερμος για το Augmented Reality λέγοντας πως μπορεί να βρει πολύ πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές στο gaming.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*