Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Zachariah σε δράση στο νέο trailer του The Technomancer

Οι Focus Home Interactive και Spiders έδωσαν στη δημοσιότητα νέο trailer και πληροφορίες για το σύστημα μάχης του επερχόμενου The Technomancer. Συγκεκριμένα, το επερχόμενο RPG θα περιλαμβάνει τρία "dynamic" και "exciting" στιλ μάχης και αυτά είναι: Staff (melee attacks από μακρινές αποστάσεις), Rogue (επιθέσεις με μαχαίρι και όπλο) και Protection (επιθέσεις με σκήπτρο και ασπίδα). Κάθε στιλ μάχης μπορεί να ενισχυθεί με Technomancer powers, να προσφέρει buffing σε περίπτωση ζημιάς, ενώ ο Zachariah μπορεί να χρησιμοποιεί άμεσα τις ικανότητες του στη μάχη, να προκαλεί ηλεκτροπληξία, και να χρησιμοποιεί stealth. Ο τίτλος αναμένεται σε εκδόσεις για PlayStation 4, Xbox One και PC το 2016 και μέχρι τότε, δείτε τον Zachariah σε δράση μέσα από τον παρακάτω player.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*