Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο emulator PCSX2 μπορεί πλέον να φορτώσει όλα τα παιχνίδια του PS2 εκτός από ένα

*
Μπορεί το PS2 να μην είναι πλέον στην επικαιρότητα, αλλά η ομάδα του emulator PCSX2 ανακοίνωσε πως πλέον το πρόγραμμά της υποστηρίζει όλα τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για το σύστημα, εκτός από ένα. Η βάση του PCSX2 έχει αυτή τη στιγμή 2689 games και το 97% από αυτά τα χαρακτηρίζει playable. Μόλις 22 αναφέρονται πως «τρέχουν» τέλεια χωρίς bugs. Η ομάδα γιόρτασε με μια ανάρτησή της πως αυτή τη στιγμή τα 2688 από τα 2689 παιχνίδια του PS2 μπορούν να φορτώσουν στο πρόγραμμά της και πως μπορούν να φτάσουν τουλάχιστον στην οθόνη του boot.



Το μοναδικό παιχνίδι που δεν υποστηρίζεται καθόλου είναι το Real World Golf, ένας τίτλος που κυκλοφόρησε το 2005 στην Ευρώπη και απαιτεί ειδικό περιφερειακό που βρισκόταν μέσα στο πακέτο αγοράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*