Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο επικεφαλής σχεδιασμού των Battlefield και Star Wars: Battlefront φεύγει από την DICE

*
O Fawzi Mesmar, ο επικεφαλής σχεδιασμού των Battlefield και Star Wars: Battlefront, αποχώρησε από την DICE λίγο μετά την κυκλοφορία του Battlefield 2042. Η αποκάλυψη έγινε γνωστή μέσω mail που έστειλε ο ίδιος στους συναδέλφους του και όπου τόνιζε πως ήταν έτσι κι αλλιώς στα πλάνα του αυτή η εξέλιξη μετά την τελευταία κυκλοφορία. O Mesmar ήταν studio director της King και δούλευε στη θέση του επικεφαλής σχεδιασμού της DICE από το 2019, όπου και εργάστηκε μαζί με άλλους 80 ανθρώπους στα Battlefield 2042, Star Wars Battlefront II και Battlefield V. Στο mail του ευχαριστεί τους πάντες και τους χαρακτηρίζει «μέλη της καλύτερης ομάδας σχεδιασμού στο γαλαξία», αναφέροντας ακόμη πως ήταν για εκείνον πηγή έμπνευσης. «Δέχτηκα μια πρόταση που δεν μπορούσα να αρνηθώ και οι νέοι εργοδότες μου ήταν αρκετά δεκτικοί στο να περιμένουν να κυκλοφορήσει το Battlefield 2042 και μετά να με δεχτούν στην ομάδα τους», σημείωσε ακόμη, επιβεβαιώνοντας πως έχει ήδη κλείσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*