Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο λόγος μετονομασίας του PS Vita TV

Ο πρόεδρος της Sony Computer Entertainment Europe Jim Ryan εξήγησε τον λόγο που η εταιρεία αποφάσισε να μετονομάσει το PlayStation TV (από PlayStation Vita TV). Το υψηλόβαθμο στέλεχος σημείωσε μεταξύ άλλων, ότι αφαιρέθηκε η λέξη “Vita” από την ονομασία της συσκευής για την καλύτερη προώθηση του προϊόντος στις δυτικές αγορές, μιας και στην Ιαπωνία είναι πιο δημοφιλείς οι φορητές συσκευές και γενικότερα η φορητή μορφή ψυχαγωγίας σε σχέση με την Ευρώπη.



Ο Ryan πρόσθεσε επίσης ότι το PlayStation TV θα λειτουργεί και ως streaming center για το PlayStation Now, του οποίου η beta ξεκινάει στη Β. Αμερική στις 31 Ιουλίου, ενώ μέσω της συσκευής οι χρήστες θα απολαμβάνουν τίτλους από παλιά και νέα formats όπως είναι τα PS Vita, PSοne και PSP. Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το PlayStation TV θα διατεθεί στην Ευρώπη το ερχόμενο φθινόπωρο έναντι €99, ενώ δεν θα περιλαμβάνεται στο πακέτο το DualShock 3.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*