Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι δωρεάν τίτλοι του Δεκεμβρίου για τα Gold μέλη του XBL

*
Η Microsoft ανακοίνωσε τα games που θα προσφέρονται δωρεάν τον Δεκέμβριο για τους Xbox Live Gold συνδρομητές, στο πλαίσιο της ενέργειας Games with Gold. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι Xbox 360 θα μπορούν να κατεβάσουν το The Raven: Legacy of a Master Thief από την 1η έως και τις 15 Δεκεμβρίου, ενώ από τις 16 του μήνα και μέχρι το τέλος του θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν δωρεάν το SSX reboot της ΕΑ.



Τέλος, οι κάτοχοι του Xbox One θα υποδεχτούν το Worms Battlegrounds το οποίο και θα αντικαταστήσει το action-adventure indie game της Crazy Viking Studios με τίτλο Volgarr the Viking.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Thomas_Th
    • Πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

      Το PS4 δίνει εξαιρετικούς τίτλους και τον πρώτο full priced (Injustice) εντελώς δωρεάν το Δεκέμβρη. Επίσης, ένα δεύτερο game.

      Το One εδώ και μήνες (το τονίζω, μήνες!) δίνει έναν τίτλο ΜΟΝΟ (δύο δεν είχε υποσχεθεί κάθε μήνα; Τί απέγιναν;) και αυτόν το μήνα δίνει τον πρώτο "ολοκληρωμένο" τίτλο που δεν είναι άλλος από τον φθηνότερο, ίσως, που υπάρχει στην αγορά.. Το Worms!

      Πραγματικά, τί ακριβώς μας προσφέρουν για τα 60 ευρώ (έναντι 50 του PS4) ετήσιας συνδρομής σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

      [Επαναλαμβάνω το συγκεκριμένο σχόλιο και στην ανάλογου περιεχομένου δημοσίευση για τα free games της Sony]

    • Thomas_Th
    • Φίλε μου commenter σου παραθέτω το παρακάτω:

      Games with Gold is an initiative from Microsoft to reward Xbox Live Gold subscribers with free games. The service currently offers two free games per month, released on the 1st and 16th of the month and all you have to do to receive them is be an active Xbox Live Gold member.

      Στην αρχή παίρναμε 2 free games στο One (μετριότατα με εξαίρεση, ίσως, 2-3 τίτλους), κάτι που ως δια μαγείας άλλαξε..

      Έχεις δίκιο. Πρέπει να πάρει μπρος και η Microsoft!

    • RiderSoMysterious
    • Σε σχέση με τον Νοέμβριο που ήταν τραγικός, έχουμε πρόοδο αλλά και πάλι... Ακόμα και τα Deals of the Week του Νοεμβρίου ήταν τραγικά με λίγες μόνο εξαιρέσεις που και πάλι όμως ήταν παιχνίδια που είχαν ξαναδώσει σε προσφορά. Πάλι καλά χθες ανακοινώθηκε ένα ολόκληρο κατεβατό με προσφορές και όλο και κάτι θα βρει να αγοράσει ο καθένας.

    • pankar94
    • Τωρα ειδα οτι στο ps4 δινει το injustice.Ρε Micrisoft αφου κανεις που κανεις την προσπαθεια σου,μην τα χαλας σε ενα τετοιο σημειο.Δωσε κανα καλο παιχνιδι να γουσταρουμε.

    • Thomas_Th
    • Φίλε commenter είδα το link σου και δε ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας.

      Εάν παρατήρησες τον Ιούνιο και τον Αύγουστο είχε από δυο games το One. Πώς γίνεται να ήταν μόνο τότε δύο τα new games για ένα μήνα και τους υπόλοιπους να ακολουθεί τη γελοία τακτική: 2 games το μήνα, εκ των οποίων μόνο το 1 θα είναι new title.

      Ουσιαστικά αυτοαναιρείται με τις πράξεις της.

*