Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι κορυφαίοι σε πωλήσεις τίτλοι του PS Store για το 2014

Η Sony δημοσίευσε μέσα από τo επίσημο blog του PlaySation τις λίστες με τους τίτλους που σημείωσαν τις περισσότερες πωλήσεις ανά format το 2014. Όσον αφορά στο αμερικανικό PS Store, στις πρώτες θέσεις βρίσκονται τα Destiny για το PS4, Minecraft: PlayStation 3 Edition και το Sword Art Online -Hollow Fragment- για το PS Vita, με το Grand Theft Auto: San Andreas να είναι κυρίαρχο στα PS Classics.



Αντιθέτως, η Ευρώπη φάνηκε κάπως… «μονότονη», με το Minecraft να είναι στην κορυφή όλων των συστημάτων της εταιρίας, ενώ στα PS Classics την πρώτη θέση καταλαμβάνει το Crash Bandicoot. Μπορείτε να δείτε την λίστα για την αγορά των ΗΠΑ εδώ και για την αγορά της Ευρώπης εδώ.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
7 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Raphael
    • Δεν μπορώ να χωνέψω ότι βρισκόμαστε στην εποχή του PS4 με τις απίστευτες HD δυνατότητες και μπλα μπλα μπλα και ο κόσμος παίζει Minecraft

      :D

    • etc@
    • Μπορώ να ρωτήσω κάτι; (Ρητορική ερώτηση)
      Αν πάω και κάνω συνδρομή στο PSplus ποια παιχνίδια θα πάρω δωρεάν; Του τρέχοντος μήνα ή όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει κατά καιρούς η Sony;

    • GamingFun
    • Δεν μπορώ να κρατηθώ αλλά θα το πω, ίσως εμείς οι ευρωπαίοι gamers να είμαστε πιο μονότονοι από αντίστοιχους αμερικανούς ή απλά να ξέρουμε κάτι παραπάνω από αυτούς.

      Αγαπητέ/ή @etc@ θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ερωτήσεις σου.

      1. Φυσικά και μπορείς, δημοκρατία έχουμε (όπως καταλαβαίνει μου αρέσει να κάνω πλάκα).

      2. Αν δεν κάνω λάθος όταν γίνεται κάποιος συνδρομητής στο Playstation Plus μπορεί να πάρει τα παιχνίδια του τρέχοντος μηνός και για όσο διαρκεί η συνδρομή του να κατεβάζει τα δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει η SONY. Δεν έχει τη δυνατότητα όμως, δωρεάν να πάρει τα παιχνίδια που έχει δώσει κατά καιρούς η SONY πριν την ενεργοποίηση της συνδρομής, δηλαδή να αποκτήσει όλα τα παιχίδια που πρόσφερε η SONY.
      Απλά αν θελήσεις κάποιο παιχνίδι που το είχε προσφέρει προηγουμένως η SONY δωρεάν, μπορείς να το αγοράσεις και θεωρώ ίσως και με έκπτωση ως συνδρομητής (φυσικά αν σου δίνει τη δυνατότητα για έκπτωση η SONY, μιας και παρέλειψα να αναφέρω ότι οι συνδρομητές έχουν μεγαλύτερη έκπτωση σε επιλεγμένα προϊόντα). Φυσικά αν κάνω λάθος μπορεί να με διορθώσει κάποιος.

*