Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι φιναλίστ των τελικών της Wargaming

H Wargaming ανακοίνωσε τις 12 ομάδες που θα αγωνιστούν στους τελικούς στη Βαρσοβία μέσα στις επόμενες μέρες. Ταυτόχρονα, έγινε και η κλήρωση των τεσσάρων ομίλων στους οποίους θα χωριστούν, έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι αγώνες της πρώτης μέρας. Συγκεκριμένα, από τη ζώνη της Ευρώπης θα συμμετέχουν οι Virtus.PRO και Schoolbus, από τη ζώνη της Κίνας οι Reforn και YaTo, από τη ζώνη της Ασίας οι ELONG και ARETE και από τη ζώνη της Ρωσίας οι Natus Vincere και HellRasiers. Την Βόρεια Αμερική θα εκπροσωπήσουν οι RUlette και eLevate, ενώ wildcards δόθηκαν στις Kazna Kru, Santa Claus και Six Deers.



Οι όμιλοι που προέκυψαν είναι οι παρακάτω:
Όμιλος Α: Schoolbus (EU), Yato (CN), RUlette (NA)
Όμιλος Β: ARETE (APAC), Hellrasiers (CIS), Kazna Kru (WC)
Όμιλος C: Natus Vincere (CIS), Elong (APAC), RG.RAZER (CN)
Όμιλος D: eLevate, Virtus.Pro, WPSC6 (EC)

Την πρώτη ημέρα των τελικών θα αγωνιστούν οι ομάδες κάθε ομίλου, ενώ στη δεύτερη μέρα θα περάσουν οι δύο πρώτες. Με αυτό τον τρόπο θα οδηγηθούμε σε ένα κλασικό single elimination τουρνουά για να φτάσουμε στον μεγάλο τελικό. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους τελικούς στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο EXPO XXI Center στη Βαρσοβία.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*