Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οκτώ νέοι τίτλοι στη λίστα του Origin Access

*
Εκτός από το Burnout Paradise Remastered που είχε ήδη ανακοινωθεί, οκτώ νέα παιχνίδια προστέθηκαν στη σχετική λίστα του Origin Access, γεγονός που αυξάνει τη λίστα επιλογών των συνδρομητών της υπηρεσίας. Πρόκειται για τα Fe, Figment, Ghost of a Tale, Hover, Mr. Shifty, Pillars of the Earth, Punch Club και Splasher. Είναι διαθέσιμα τόσο για όσους διαθέτουν το βασικό συνδρομητικό πακέτο αλλά και για τα μέλη του Origin Premier. Όσον αφορά τώρα το Burnout Paradise Remastered, οι κάτοχοι του βασικού πακέτου δικαιούνται να ασχοληθούν με τον τίτλο για δέκα ώρες, ενώ για τους Origin Premier συνδρομητές δεν υπάρχει κανένας περιορισμός. Τέλος, στο Premier Vault προστέθηκαν πρόσφατα τα A Way Out, FIFA 18, Madden NFL 19, Star Wars Battlefront 2, The Sims 4: Deluxe Edition with Dine Out and Kids Room Stuff και Unravel Two.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*