Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 10 εκ. παίκτες δοκίμασαν το Halo: The Master Chief Collection μέχρι σήμερα

*
Η Microsoft ανακοίνωσε πως πάνω από 10 εκ. παίκτες έχουν δοκιμάσει το Halo: The Master Chief Collection από τη στιγμή που εμφανίστηκε στις λίστες του Steam και του Windows Store. Το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως η πλειοψηφία τους φαίνεται να είναι νέοι παίκτες στο franchise, κάτι που αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η αμερικανική εταιρεία σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δώσαμε στην κυκλοφορία το Halo: The Master Chief Collection στα τέλη του 2019 ως μέρος του Xbox Game Pass για το PC και από τότε, πάνω από 10 εκ. παίκτες το έχουν δοκιμάσει, με τους περισσότερους μάλιστα να είναι νέοι». Ταυτόχρονα με την ανακοίνωση, η 343 Industries κυκλοφόρησε ένα νέο patch για το game που φέρνει τον Custom Game Browser. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για τη σχετική ανακοίνωση της Microsoft στο επίσημο blog του Xbox.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*