Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 2 εκ. παίκτες στο Blade and Soul

Όπως ανακοίνωσε η NCSoft, το Blade & Soul έχει ήδη ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια παίκτες σε Ευρώπη και Β. Αμερική. Αυτό πρακτικά σημαίνει διπλασιασμό της βάσης παικτών του τίτλου σε σχέση με την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στις δυτικές χώρες και καθώς η συγκεκριμένη έκδοση βαδίζει την τρίτη εβδομάδα "ζωής" η εταιρεία ανάπτυξης προχώρησε στη διάθεση του πρώτου major content update που ονομάζεται Rising Waters. Αυτό προσφέρει τρία νέα max-level PvE challenges και συγκεκριμένα τα Bloodshade (για 4 έως 6 παίκτες) Harbor και Nightshade (24 παίκτες).



Να σημειωθεί πως τα Harbor, Mushin’s Tower – Floors 1-7 και πέντε νέα Hongmoon Levels είναι διαθέσιμα μόνο εφόσον οι παίκτες νικήσουν τον Vice Admiral Poharan. Ακόμα, μέσω του update γίνεται η έναρξη των PvP preseasons και προστίθεται ένα νέο in-game UI για τη βοήθεια της εκπαίδευσης στο πως κερδίζονται τα Zen Beans, ενόψει της Season 1. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Blade & Soul.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*