Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 500 Xbox 360 games backwards compatible στο Xbox One

*
Η Microsoft επενδύει ιδιαίτερα στο κομμάτι του backwards compatibility και αυτή τη στιγμή έχει καταφέρει να κάνει συμβατό με το Xbox One το 25% της βιβλιοθήκης τίτλων του Xbox 360! Τα παραπάνω ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία (μαζί με αρκετά ακόμη) έφερε στο φως της δημοσιότητας χρήστης που έκανε τη σχετική έρευνα χρησιμοποιώντας διάφορες πηγές. Όπως φαίνεται, αυτή τη στιγμή η λίστα των backwards compatible games του Xbox 360 φτάνει τους 538 τίτλους, κάτι που μεταφράζεται σχεδόν στο 25% των κυκλοφοριών της προηγούμενης κονσόλας της Microsoft! Από τα 538 backwards compatible games, πάνω από τα μισά είναι Xbox Live Arcade Games, ενώ φαίνεται ότι και το 37% του XBLA library είναι πλέον backwards compatible.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*