Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίξτε 900 arcade games μέσω του Internet Archive

Πώς θα σας φαινόταν να έχετε άμεση πρόσβαση σε 900 games από τον browser σας; Το Internet Archive ανέλαβε την «ευθύνη» της διάσωσης ψηφιακών αρχείων και συγκεκριμένα αναφερόμαστε σε πετυχημένα αλλά και λιγότερα γνωστά παιχνίδια που μας συνόδεψαν τις δεκαετίες του ’70 και ’80. Πρόκειται για μία πολύ ωραία κίνηση από τον αμερικανικό μη-κερδοσκοπικό οργανισμό, με αποτέλεσμα την δωρεάν διαδικτυακή διασκέδαση.



Με την υπογραφή του JSMESS project (JavaScript Mess), αυτή η «συλλογή» μπορεί να έχει κάποια μικρο-προβληματάκια με bugs και εν μέρει άβολο χειρισμό εξαιτίας της χρήσης του πληκτρολογίου, αλλά παραμένει άκρως εντυπωσιακή σε ό,τι αφορά το εύρος και την γκάμα των videogames που προσφέρονται στον επισκέπτη. Μην χάσετε άλλο χρόνο, ρίξτε μια ματιά στο Internet Arcade και ταξιδέψτε στο παρελθόν με τους Frogger, Pac-Man, χελωνονιντζάκια και πολλούς άλλους ρετρό-ήρωες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*