Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρέμεινε στην κορυφή του UK top 10 το FIFA 16

To FIFA 16 παρέμεινε στην κορυφή των UK charts για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 3 Οκτωβρίου. Στη δεύτερη θέση το Lego Dimensions της Warner Bros., ενώ την τριάδα κλείνει το NBA2K16. Το Tony Hawk Pro Skater 5 δεν κατόρθωσε να πλασαριστεί στη δεκάδα, φτάνοντας μόλις στη 12η θέση. Ο λόγος είναι προφανής και έχει να κάνει με τα αρκετά προβλήματα που παρουσιάζει το παιχνίδι. Στη συνέχεια, το πλήρες top 10.



01. FIFA 16
02. LEGO Dimensions
03. NBA 2K16
04. Destiny: The Taken King
05. Forza Motorsport 6
06. Animal Crossing: Happy Home Designer
07. Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
08. Skylanders Superchargers
09. Grand Theft Auto 5
10. Mad Max


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Εφόσον είναι καλό το FIFA 16 λογικά θα παραμείνει στην κορυφή μέχρι να έρθει κάποιος άλλος "ζεστός" τίτλος. Έχω την εντύπωση ότι το Metal Gear Solid V: The Phantom Pain έπεσε σχετικά γρήγορα και είναι κάπως κρίμα. Ή ξεθύμανε όλη η σκόνη πλέον ή η όλη φασαρία του έκανε ζημιά ή ίσως και τα δυο μαζί...

    • periklis
    • καταρχάς, το FIFA ειναι ποδοσφαιράκι. Σπορ...οπως και το 3ο στη λιστα Nba2k16.
      Aυτό ειναι λογικό απο τη στιγμή που δεν εχουν τελος αυτα τα παιχνιδια και διαρκούν στο χρόνο.
      προσωπικά θεωρω λαθος να τα συμπεριλαμβάνουν στη λιστα αυτή μαζι με αλλα παιχνιδια που εχουν αρχη και τελος!
      Απογοήτευση πχ ειναι που το Pro evolution δεν ειναι καν στη λίστα γιατι αυτό δειχνει οτι πραγματι η κονάμι πλεον δεν πειθει τον αγοραστή gamer και αυτό το εχω ξαναπεί κανει κακό στον ανταγωνισμό με την EA sports.
      Δυνατή κονάμι σημαίνει δυνατή ΕΑ. Oταν ο ενας παει μονο καλά τοτε επαναπαύεται στην επιτυχία του και εν συνεχεία και ο gamer!
      Απο κει και περα, στα υπόλοιπα games, δε μπορω να καταλάβω την απορία του αρθρογράφου σχετικά με την ανυπαρξια του Tony Hawk pro skater αφου το παιχνιδι ειναι ξενέρωμα....καλό ηταν με το ζόρι την εποχη του ps2 και αυτό γιατι οι περισσοτεροι το ειχαμε σε πειρατικό! Σιγά μη δώσει ο gamer λεφτά για τη πατάτα αυτή!
      Την μεγαλύτερη ηττα την υπέστη θεωρώ το FORZA 6. Όαν δηλ εμφανιστεί στα ράφια το Gran tourismo καταλαβαίνει κανείς ποιος θα ειναι ο νικητης!

*