Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρακολουθήστε archived περιεχόμενο του Twitch σε Android και iOS

Το Twitch ανανέωσε τα apps του για συσκευές Android και iOS και έτσι πλέον όλοι οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν channel highlights και παλαιότερα broadcasts (VOD) στα τηλέφωνά τους. Το συγκεκριμένο feature είχε ζητηθεί από χρήστες φορητών συσκευών εδώ και καιρό και επιτέλους υλοποιήθηκε. Προς το παρόν η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη για όλα τα Twitch partner channels και έναν συνεχώς αυξανόμενο αριθμό από broadcasters, τα videos των οποίων είναι αποθηκευμένα σε μορφή HLS. Μπορείτε να τα αναζητήσετε με δύο τρόπους: Αν παρακολουθείτε ένα live channel, κάντε "click" στο Activity Feed icon του player. Στο iOS, αυτό βρίσκεται στα αριστερά του player και κάτω δεξιά στο Android.



Αν βρίσκεστε στην Search page ή στο Following directory, κάνοντας "click" σε οποιοδήποτε offline channel θα σας μεταφέρει αυτομάτως στο Activity Feed. Οι χρήστες Android θα πρέπει αναγκαστικά να κατεβάσουν ένα εντελώς νέο app. Το νέο app με έκδοση v4.0, μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ, ενώ παράλληλα θα πρέπει να κάνετε uninstall το παλιό. Ένα ακόμα θέμα είναι ότι το νέο app υποστηρίζει μόνο Android 4.1 ή μεταγενέστερη έκδοση, οπότε όλοι όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τα τη νέα λειτουργία του Twitch θα πρέπει πρώτα να αναβαθμίσουν το λειτουργικό σύστημα της συσκευής τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*