Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παρακολούθηση Twitch streams στην τηλεόραση μέσω Chromecast

Η δημοφιλής video-streaming πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι οι χρήστες μπορούν πλέον να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους broadcasters στην τηλεόραση τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Chromecast. Το Chromecast επιτρέπει επίσης την αποστολή live Twitch videos από Android και iOS συσκευές (ή από laptop) στην τηλεόραση. Επίσης, οι χρήστες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το Chromecast από το Twitch web player, θα πρέπει να εγκαταστήσουν την επέκταση Google Cast.



Το chat και τα playback controls θα παραμένουν στη φορητή συσκευή του χρήστη, χωρίς να χρειάζεται να διακόψει την αναπαραγωγή του live video στην τηλεόραση του. Με το Chromecast, κάθε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi μετατρέπεται σε τηλεχειριστήριο. Τέλος, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα υποστήριξης του Twitch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*