Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Περισσότερα για το μέλλον του OpenGL στο GDC 2015

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του Game Developers Conference, το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει ανανεωθεί με μια σημαντική προσθήκη η οποία αφορά το μέλλον του δημοφιλούς graphics API, OpenGL. Το εν λόγω session ονομάζεται ‘glNext: The Future of High Performance Graphics’, διοργανώνεται από πολλούς high-profile industry developers και κατά τη διάρκειά του αναμένεται να αποκαλυφθεί το glNext, το μέλλον δηλαδή του OpenGL. Κεντρικός παρουσιαστής του session θα είναι η Valve και σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρονται τα εξής: «Παρακολουθήστε την αποκάλυψη του glNext της Khronos, το επερχόμενο cross-platform graphics API το οποίο έχει σχεδιαστεί για μοντέρνες προγραμματιστικές τεχνικές και επεξεργαστές. Το glNext θα είναι η μοναδική λύση για όσους developers επιθυμούν το μέγιστο της απόδοσης στις εφαρμογές τους. Θα πραγματοποιηθεί μια τεχνική ανάλυση του API, προηγμένες τεχνικές και live demos πραγματικών εφαρμογών που τρέχουν με drivers and hardware που υποστηρίζουν glNext».

Δεδομένου ότι η Valve είναι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του συγκεκριμένου API, η επιλογή της αυτή δεν θα πρέπει να προκαλεί καμία έκπληξη. Πάνω σε αυτό βασίζεται το SteamOS και όπως δηλώνουν συνεχώς υπεύθυνοι της εταιρείας το μέλλον του PC gaming δεν περιλαμβάνει ούτε τα Windows, ούτε και το DirectX. Τέλος, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, στo GDC που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο San Francisco από 2 έως 6 Μαρτίου 2015 η Valve πρόκειται να πραγματοποιήσει ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες ανακοινώσεις για τα Steam Machines και το PC gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*