Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή έκδοση μετοχών για την Paradox Interactive

Σύμφωνα με ένα tweet του Fredrik Wester της Paradox Interactive, αλλά και μια συνέντευξή του στα σουηδικά, το studio ετοιμάζεται να εκδώσει μετοχές για πρώτη φορά στην ιστορία του. Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται στο φως μετά την απόκτηση της White Wolf Publishing, αγορά που πραγματοποιήθηκε με χρήμα σε μετρητά, αφήνοντας την Paradox Interactive με λιγοστά κεφάλαια. Συνεπώς αυτή η μετάβαση μόνο καλό μπορεί να κάνει στα κεφάλαια της εταιρείας, από τη στιγμή βέβαια που θα βρεθούν επενδυτές.



Τέλος, σύμφωνα με την συνέντευξη που αναφέραμε παραπάνω, η Paradox ενδιαφέρεται για ακόμα περισσότερες αγορές, αλλά και στην ανάπτυξη τίτλων τόσο για κονσόλες όσο και για κινητά τηλέφωνα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*