Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή αποχώρηση του Phil Harrison από την Microsoft

Το GamesIndustry.biz έχει επιβεβαιώσει από πολλαπλές πηγές την προσεχή αποχώρηση του Phil Harrison από τις τάξεις της Microsoft, αν και η εταιρεία του Redmond αρνείται προς το παρόν να σχολιάσει πάνω στο θέμα. Ο ίδιος, όταν ερωτήθηκε από το Eurogamer στο πλαίσιο της GDC επίσης αρνήθηκε να σχολιάσει. Ο Harrison εργάζεται στη θέση του Corporate Vice President της Microsoft από το 2012, ενώ πριν τη θητεία του στην Microsoft διετέλεσε πρόεδρος των Sony Computer Entertainment Worldwide Studios, κάτι που του έχει δώσει αρκετούς «πόντους», όσον αφορά στη χρησιμότητά του κοντά στα studios των μεγάλων εταιρειών. Μια ενδεχόμενη αποχώρηση του Phil Harrison σίγουρα θα σηματοδοτήσει περισσότερες αλλαγές στην εταιρεία του Redmond, με τις εξελίξεις πάνω στο θέμα να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.




Αναμένουμε επίσημη τοποθέτηση για το θέμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Δεν είναι σύμπτωση. Ο τυπάς είναι indoctrinated. Πάει στη Sony και τα κάνει γης μαδιάμ με το PS 3. Έρχεται στο Xbox department και ως δια μαγείας ακολούθησαν κακές τακτικές. Εμ δεν γίνεται Marauder shield είναι ο άτιμος. Τράβα τώρα και στην Nintendo και κάνε στροφή 180 μοιρών. 120.000.000 wii U θα πουληθούν μέχρι το 2017 με τέτοια μόστρα.

    • Pirederas
    • @Tim of Heavens το κακό launch του PS3 δεν οφείλεται μόνο στον Phil Harrison (μιλάμε για τον άνθρωπο που έκανε τα πάντα για την επιτυχία του PS2, που στο λανσάρισμα έστειλε κονσόλες στην Ευρώπη με ρώσικα Antonov αεροπλάνα για να προλάβουν τα Χριστούγεννα, και στο PS3 υπήρξε μεγάλος υποστηρικτής του PS Home αλλά μέχρι εκεί), όσο στον Ken Kutaragi που έφτιαξε ένα αδικαιολόγητα ακριβό προϊόν που δεν ήθελε να αγοράσει κανείς, και τα πρώτα multiplatform games έτρεχαν πολύ χειρότερα από το Xbox360. Κανείς δεν είναι τέλειος, και καμία αποτυχία δεν οφείλεται σε έναν μόνο άνθρωπο (στην Ελλάδα έχουμε γαλουχηθεί με την νοοτροπία ότι όταν η ομάδα δεν πάει καλά φταίει μόνο ο προπονητής και κανείς άλλος). Η αποτυχία του Xbox One δεν οφείλεται μόνο στον Harrison που στο κάτω-κάτω ήταν υπάλληλος του Mattrick που οραματίστηκε το σπιουνιάρικο Kinect, το always online και το Big Brother, είναι συνολική της Microsoft και του τμήματος Xbox που πήγαν κόντρα στην πραγματικότητα και τόλμησαν να κάνουν τέτοια λάθη.

    • Ben Masters
    • Τα έχουμε ξαναπεί ... δεν θα μείνει κανένας που άμεσα ή έμμεσα σχετίζεται με το έκτρωμα που παρουσίασαν .

*