Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανή κυκλοφορία του Grandia III στο PS4

Το ESRB (Entertainment Software Rating Board) ταξινόμησε πρόσφατα το RPG της Game Arts, Grandia III, για το PlayStation 4. To Grandia III διατέθηκε για PlayStation 2 στις ιαπωνικές και βορειοαμερικάνικες αγορές τον Αύγουστο του 2005 και τον Φεβρουάριο του 2006, αντίστοιχα. Mε τις πιθανότητες για remastering του τίτλου να είναι απειροελάχιστες, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για ένα ακόμη game που θα τρέχει στο PlayStation 4 μέσω του PlayStation 2 software emulator. Ελπίζουμε πως η διάθεσή του θα πραγματοποιηθεί και μέσω του ευρωπαϊκού PlayStation Store καθώς το Grandia III δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην αγορά της Γηραιάς Ηπείρου.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tim of Heavens
    • Μα Τάννο το Grandia 3 είναι για PS 2 και όχι για PS One. Αν από την άλλη εννοείς το πρώτο κι εγώ μαζί σου. Από τις ελάχιστες αγαπημένες μου JRPG σειρές.

*