Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πιθανόν και στο Wii U το Axiom Verge

Σύμφωνα με σχόλια του Thomas Happ, το Axiom Verge δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει για το Wii U εντός του 2016 και θα το εκτιμούσε ιδιαίτερα εάν η Nintendo τον βοηθούσε στο εν λόγω εγχείρημα. Το Axiom Verge κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 4 και PC μέσω Steam, ενώ η έκδοση για το PS Vita βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία ανάπτυξης. Ο ένας και μοναδικός developer του Axiom Verge Thomas Happ αναγνωρίζει ότι η μεταφορά του τίτλου στο Wii U δεν είναι κάτι εύκολο, όμως θεωρεί πως δεν είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί, ενώ όταν ρωτήθηκε κατά πόσο σκέφτεται μία έκδοση για το Nintendo 3DS απάντησε πως το hardware της φορητής κονσόλας είναι πολύ διαφορετικό και μία τέτοια προσπάθεια απαιτεί πάρα πολύ χρόνο.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*