Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για την ιστορία του Mad Max της Avalanche

Οι Warner Bros. και Avalanche Studios έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το επερχόμενο Mad Max, το οποίο προσφέρει αρκετές πληροφορίες για την ιστορία και τους πρωταγωνιστές του. Εκτός από το story trailer του τίτλου, στη συνέχεια ακολουθεί ακόμα ένα βίντεο, μέσα από το οποίο ο design director Magnus Nedfors σχολιάζει ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay του τίτλου, τόσο σε ό,τι αφορά τον κόσμο που εκτυλίσσεται η δράση όσο και με το customization των οχημάτων. Ο Nedfors αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες έχουν πολλές επιλογές σε ό,τι έχει να κάνει με την προσαρμογή του οχήματος τους, αφού για κάθε περιοχή και περίσταση επιβάλλεται και διαφορετικό setting. Σχετικά με την ιστορία του Mad Max, ο παραγωγός John Fuller σημείωσε μέσω του PlayStation Blog ότι το εν λόγω open-world action adventure game μπορεί μεν να βασίζεται στον κόσμο της θρυλικής κινηματογραφικής σειράς, ωστόσο πρόκειται για έναν αυτόνομο τίτλο με νέους χαρακτήρες και πλοκή, ενώ είναι σχεδιασμένο από το μηδέν προκειμένου να καταφέρει να ανταγωνιστεί τα ΑΑΑ games που ήδη κυκλοφορούν.



Ο Max περιγράφεται ως ένας ήρωας που ζει απομονωμένος, ενώ ψάχνει να βρει ένα μέρος που θα του εξασφαλίσει μια ήρεμη ζωή, όσο ηρεμία μπορεί να βρει κανείς στην Wasteland. Η ιστορία ξεκινάει με τον Max να βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μάχη με τους ένθερμους υποστηρικτές του πολέμαρχου της Wasteland και κυβερνήτης της Gastown, Scabrous Scrotus. Ο πρωταγωνιστής αναγκάζεται να αφήσει το αγαπημένο του όχημα (Interceptor) και να αποχωρήσει από την Wasteland, μέχρι που στον δρόμο του βρίσκει έναν Blackfinger που ονομάζεται Chumbucket. Ο τελευταίος συνειδητοποιεί ότι ο Max διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες ως οδηγός, ενώ ξέρει το πώς να επιβιώνει. Οι δυο τους καταφέρνουν να δημιουργήσουν ένα πανίσχυρο κατασκεύασμα, το οποίο ονόμασαν Max’s Magnum Opus. Ο Chumbucket προσφέρει στον ήρωα πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για την Wasteland και τους κατοίκους της, ενώ είναι ο άνθρωπος που εξοπλίζει το όχημα του, όποτε το χρειαστεί.



Τόσο ο Max όσο και ο Chum έχουν πλήρη επίγνωση ότι προκειμένου να επιβιώσουν από τη μάχη, θα χρειαστούν έναν ισχυρό κινητήρα (V8) και για να καταφέρει να εξοπλίσει το όχημα του, ο Max βρίσκεται στην καρδιά της Gastown, προκειμένου να λάβει μέρος σε έναν αγώνα μέχρι θανάτου. Το βραβείο; Ο κινητήρας που χρειάζεται τόσο απεγνωσμένα. Δείτε περισσότερα μέσα από τους παρακάτω players, όσο περιμένουμε την κυκλοφορία του Mad Max την 1η Σεπτεμβρίου σε εκδόσεις για PS4, Xbox One και PC.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Avalanche Studios

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Warner Bros. Interactive

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Public

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Mad Max
    • 18+ pegi 18+
      • 6.7 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (10)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://www.madmaxgame.com/en/ FOLLOWERS 11 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 7

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*