Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για τις προ-παραγγελίες του Romance of the Three Kingdoms XIII

Η Koei Tecmo αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσθήκες στο σύστημα μάχης και τα pre-order bonuses του επερχόμενου Three Kingdoms XIII σε PS4 και PC. Υπάρχουν πέντε διαφορετικά warfare modes. Το πρώτο είναι τα debates, δηλαδή οι έντονες συζητήσεις μεταξύ των χαρακτήρων. Οι παίκτες μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε μονομαχίες, οι οποίες είναι turn-based που μπορεί να οδηγήσουν σε στρατηγικές πολιορκίες. Οι ναυτικές μάχες λαμβάνουν χώρα σε ποτάμια, ενώ θα υπάρχουν μάχες τόσο σε μικρές όσο και σε μεγαλύτερες, πιο ανοιχτές περιοχές.



Όσον αφορά στα pre-order promotions, η ευρωπαϊκή φυσική έκδοση θα περιλαμβάνει νέα scenarios, τα οποία θα διαφέρουν ανάλογα τον retailer, ενώ όσοι αποκτήσουν το τίτλο μέσω του PlayStation Store μέσα στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του θα λάβουν το “Punitive Expedition to Lu Bu”. Τις παραπάνω πληροφορίες συνόδευσαν τα παρακάτω βίντεο.





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*