Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το νέο IP της Guerrilla Games

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για το νέο IP που ετοιμάζει η Guerrilla Games και το οποίο αναμένεται για το PlayStation 4, αν και σύμφωνα με τις φήμες ίσως πρόκειται για ένα open world RPG. Ωστόσο μία πρόσφατη αγγελία του στούντιο προσθέτει άλλο ένα κομμάτι στο «παζλ». Πιο συγκεκριμένα, η Guerrilla αναζητεί in-game Senior Creature Animator με εμπειρία στο animating και τη συμπεριφορά των ζώων (θηλαστικά, πουλιά, ερπετά, κλπ.). Ο developer που θα αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι της παραγωγής, θα είναι υπεύθυνος για την δημιουργία κίνησης (των ζώων) σε πραγματικό χρόνο, με έμφαση στην ποιότητα και το ρεαλισμό.



Βέβαια η παραπάνω πληροφορία θα πρέπει να θεωρηθεί ως ακόμα μία φημολογία και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η Sony ή η Guerrilla θα προχωρήσουν σε αποκαλύψεις στην επερχόμενη Gamescom.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*